info xillix

Xillix is gespecialiseerd in exclusieve metalen/ rvs producten

Wilt u een moderne stalen trap met een strakke balustrade of een stalen taatsdeur met daarbij een passend uniek kunstwerk. Dan bent u bij Xillix aan het goede adres! Wij ontwerpen, fabriceren en monteren hoofdzakelijk metalen/ rvs producten en leveren in verschillende kwaliteiten en afwerkingen: geslepen, geborsteld, gepolijst, geparelstraald, gepoedercoat of anders. Ruime praktijkervaring, brede materialenkennis, technisch inzicht en bewezen ontwerpcapaciteiten zorgen ervoor dat wij ook u ongetwijfeld van dienst kunnen zijn.

Tot ons gamma behoren met name trappen, balustrades, leuningwerk, taatsdeuren. We werken met div metalen en werken oa met rvs, staal en aluminium, welke eventueel kunnen worden gecombineerd met andere materialen. Hierbij kunt u onder andere denken aan natuursteen, beton, terrazzo, glas, kunststof en hout. Naar wens kunnen wij ook een ontwerp op maat voor u maken. Geheel naar uw eigen smaak en passend in uw in- of exterieur. Wij komen eventueel bij u langs voor het inmeten.

Hoogwaardige afwerking en kwaliteit staan bij Xillix hoog in het vaandel. Dit wordt niet alleen bewezen door ons eigen fabrikaat, maar ook door het feit dat bedrijven die met ons eenmaal gewerkt hebben bij ons terug blijven komen. Inmiddels hebben wij een uitgebreid klantenbestand op kunnen bouwen. Onder deze klanten mogen wij rekenen: ontwerpbureaus, architecten, aannemers, woonwinkels, interieurbouwers, meubelproducenten, particulieren, keukenarchitecten.

Het onderscheid

Xillix onderscheidt zich door:

  • Klein gespecialiseerd bedrijf, een contact persoon van begin tot eind.
  • Totaalpakket van ontwerpen tot produceren en monteren.
  • Hoogwaardige kwaliteit en afwerking.
  • Combinatie van rvs of andere metalen met allerlei materialen.
  • Ontwikkelen en meedenken van idee of ontwerp naar uitvoering.
  • Inventief in esthetische en praktische oplossingen.
  • Flexibiliteit door diversiteit.
  • Oog voor detail.

Ontwerp

Tim Treijtel heeft zijn opleiding gevolgd aan onder andere de  “Design Academie” te Eindhoven en al 20 jaar ervaring met produceren van zeer uiteenlopende producten. Zijn passie voor ontwerpen is sterk aanwezig en uit zich op vele manieren.

“Of het nu gaat om het maken van een compleet nieuw ontwerp of de uitwerking van ideeën van onze klanten, steeds willen we er weer iets moois van maken. De details bepalen hierbij het onderscheid. Door onze ruime ervaring met het uitvoeren en monteren van verschillende ontwerpen, materialen en technieken, kunnen wij op diverse manieren inspringen op de behoefte van onze klanten. Deze website laat dan ook maar een klein gedeelte zien van de veelzijdigheid van Xillix. Onze kracht zit in het leveren van kwaliteit, diversiteit, afwerking en flexibiliteit.”

Fabricage

Xillix is gespecialiseerd op het gebied van maatwerk: design producten, hoogwaardig afgewerkte rvs producten, complete trappen, traponderdelen, taatsdeuren en meer. Diverse andere materialen worden in eigen werkplaats door ons zelf bewerkt, denk aan diverse kunststoffen en plaatmaterialen. Onze kracht zit vooral in de diversiteit en de vele materialen waarmee wij combineren. Xillix is continu op zoek naar nieuwe toepassingen en is niet schuw voor nieuwe uitdagingen.

Montage

Door onze ervaring op verschillende terreinen zoals bijvoorbeeld werkvoorbereiding, tekenwerk, vervaardigen en montage, kunnen we snel en flexibel inspringen op de meeste vraagstukken. Speciaal gereedschap en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij netjes en vlot het montagewerk kunnen uitvoeren.